Cum sa invatati limba engleza cu ajutorul tabletei?

Indiferent de varsta, invatarea unei limbi straine reprezinta un mare avantaj pentru socializare, iar in acest secol al globalizarii limba engleza detina suprematia.

Dar v-ati gandit ca puteti sa combinati un alt instrument folosit de foarte multi dintre copii si adulti, si anume tableta pentru a invata limba engleza? Poate ca nu, ati considerat ca doar la scoala, sau doar cu un profesor, adica prin metodele traditionale este posibila invatarea limbilor straine.

Plecand de la faptul ca a invata o limba straina ajuta la dezvoltarea si mentinerea unor legaturi neuronale noi si mentine memoria in stare de alerta, face conexiuni intre informatiile noi, pana la constatarea ca invatarea limbilor straine este comparata cu antrenamentele fizice pentru corp, dar in acest caz sunt antrenamente pentru creier.

Va oferim cateva sfaturi pe care le vezi pe Spinmag despre cum sa folosesti tableta pentru invatarea limbii engleze. In primul rand, pentru ca mai ales cei mici sunt atrasi de aceste gadgeturi, orice parinte si chiar profesor le poate folosi in mod util, pentru ca o limba straina care are un suport media se poate invata mult mai usor si eficient.

Exista metode online, adica anumite cursuri, dar acestea trebuie achizitionate si platite, si daca nu doriti sa investiti un buget prea mare, atunci puteti singuri sa incercati o metoda despre care vom specifica in continuare. O metoda pentru incepatori care functioneaza bine, este sa urmariti pe youtube pentru inceput scurte expuneri in limba engleza din ce in ce mai des, in fiecare zi, pentru a fixa pronuntia.

Exista chiar si posibilitatea sa gasiti exact cursurile adecvate varstei, oricum trebuie sa fiti siguri ca porniti de la vocabularul de baza, adica cel folosit in conversatii.

Ce este foarte bine este ca metoda poate fi interactiva, daca ati accesat apoi si practicarea limbii invatate prin imagini si cuvinte, cea mai simpla si utila metoda de a fixa cuvintele intr-o limba straina, pentru ca cel mai rapid se fixeaza prin suport vizual, care nu poate fi intr-o carte intotdeauna prezent, dar pe o tableta tocmai fascinatia imaginilor este cea care ii atrage nu doar pe cei mici, dar si pe adulti.

Apoi exista si posibilitatea de a va inregistra cu pronuntia cuvintelor, lucru excelent atunci cand nu aveti un profesor, si a exersa foarte des pronuntia cuvintelor invatate. In privinta gramaticii, si aici puteti folosi tableta, prin aplicatii sau jocuri care explica si aplica in context regulile limbii engleze, care nu sunt foarte dificile, deci pot cu usurinta exersate, pentru a reda acuratete si fluenta acestei limbi de circulatie internationale.

Tableta este un instrument foarte pretios, prin care invatarea limbii engleze se poate face asistat de informatica, cea care in ultima vreme si-a castigat un rol important in multe domenii de activitate, deci trebuie folosita si in domeniul limbilor straine, mai ales ca daca ati dori sa va evalueze performantele ar fi total obiectiva.

Speram intr-o crestere a numarului celor care invata limba engleza, folosind, chiar exploatand tabletele personale.

Leave a Reply