Ce au produsele naturiste fata de cele farmaceutice?

Produsele naturiste sunt la mare cautare printre romani, altfel nu s-ar gasi o explicatie pentru procentul de peste 50% al consumului acestor produse. Acestea nu sunt deloc scumpe, iar medicamentele pot fi utilizate si in randul copiilor fara a provoca dependenta: ceaiurile, pastilele de gat, tincturile etc. Teoretic, produsele naturiste au la baza extracte din plante cu actiune benefica asupra organismului, insa sunt si pareri contra care spun ca si acestea sunt supuse unor procedee chimice care le face sa-si piarda din valoare. Cu toate acestea, tot mai multi romani apeleaza la ajutorul produselor naturiste pentru a-si trata diferite afectiuni. Fata de medicamentele traditionale, cele naturiste nu au efecte adverse asupra organismului. Si companiile de cosmetice au inceput sa apeleze la natura pentru a veni in ajutorul femeilor si nu numai.

Potrivit unui studiu facut in Marea Britanie, pielea unei femei absoarbe in fiecare an, prin piele, 2,5 kg de chimicale. Acestea sunt luate din produsele de machiaj, creme, uleiuri de corp etc. Specialistii spun totusi ca nu trebuie sa renuntam la aceste produse, ci sa ne uitam cu atentie la etichetele lor si sa alegem produsul care are cele mai putine substante chimice in continut. Putine sunt insa persoanele care stiu si sa interpreteze substantele din continutul produsului pe care l-au ales. Magazine online care vand produse naturiste au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Fata de medicamentele din farmacii, aceste produse bio sunt mai ieftine si accesibile tuturor. Intr-un astfel de magazin veti gasi de la medicamente pe baza de plante pana la cosmetice naturiste, uleiuri, creme etc. Pana la urma, decizia apartine fiecaruia dintre noi. De retinut ca organismul nostru absoarbe aproximativ 60% din continutul produselor pe care le folosim: creme, uleiuri sau lotiuni aplicate

Ce contin cremele naturiste

Produsele non-toxice sunt cele organice care au in continut ingredineti derivati din plante, minerale precum si alge marine. Produsele naturiste sunt recomandate in primul rand pentru continutul de incrediente naturale, dar si pentru pretul accesibil. Cosmetica naturista inseamna sa folosim si rondele de cartofi pentru ochii obositi si pentru indepartarea cearcanelor aparute in urma oboselii. Medicamentele pentru copii, dar si alimentele sunt o categorie importanta de lucruri ce trebuie a fi retinute pentru mamici. Raceala, dar si durerea in gat pot fi tratate cu remedii naturiste, de la ceaiuri pana la tincturi sau medicamente naturiste ce nu afecteaza organismal fragil al copiilor. Nu uitati ca acestea nu au efecte adverse asupra organismului, deoarece au in compozitie plante. Inainte de a merge la o farmacie, indiferent de natura ei, apelati la sfaturile unui medic specialist. Nu luati medicamente dupa ureche si nu va tratati afectiune pe baza sfaturilor primite de la cunoscuti. Daca veti comanda de pe Internet, veti avea parte si de reduceri la comenzi mai mari.

Leave a Reply