Ce acte ne trebuie pentru a inchiria o masina

Daca aveti peste 20 de ani si carnet de conducere, cu siguranta veti putea sa inchiriati o masina pentru a ajunge la o intalnire importanta. Totul este sa va orientati foarte bine catre firma de rent a car Cluj aeroport pentru a nu va trezi cu surprize. Va ia cateva minute sa cautati informatii si recenzii despre firma la care doriti sa apelati. Daca gasiti foarte multe comentarii nefavorabile, indicat ar fi sa va orientati catre alta firma pentru a nu va lua teapa pe banii vostri. Nu orice firma de inchirieri masini este serioasa, asa ca mai bine aveti grija ce alegeti si trebuie sa aveti obligatoriu si variante de rezerva daca stiti ca trebuie sa ajungeti urgent intr-un loc si la o ora stabilita de la care nu va puteti abate.

La semnarea contractului cu firma de rent a car Cluj aeroport veti avea nevoie de permisul de conducere, actul de identitate si de cardul de credit. Rezervarea se face prin trimiterea unui formular la adresa indicata pe site-ul firmei, iar aceasta trebuie sa contina: clasa masinii, perioada de inchiriere precum si locatia de predare sau preluare a clientului. Lasati-va adresa corecta de mail si numarul de telefon, deoarece ca raspuns veti primi un numar de inregistrare care demonstreaza ca cererea a fost trimisa si luata in considerare.

In cazul in care nu primiti nici un raspuns mai trimiteti o data formularul sau sunati direct la firma de rent a car Cluj aeroport. Odata ce a fost primita cererea, reprezentantul firmei va bloca masina ce urmeaza sa o primiti spre inchiriere. Trebuie doar ca in termen de 48 de ore sa confirmati rezervarea sau aveti dreptul sa va razganditi, insa trebuie sa anuntati pentru a nu tine masina blocata. La inchiriere va trebui sa achitati si o garantie de cel putin 150 de euro, suma ce va va fi returnata in momentul in care veti aduce masina. Masina pe care doriti sa o inchiriati poate fi condusa atat de titularul contractului cat si de alti soferi ce au fost indicati in contract unde se accepta maximum trei soferi aditionali.

Ce facem in cazul unui accident?

In cazul in care doriti sa inchiriati masina direct de la aeroport, un reprezentant al firmei alese va asteapta acolo. Contractul se va semna la fata locului si veti putea intra si in posesia masinii. In cazul in care doritisa prelungiti perioada de inchiriere, trebuie sa luati legatura cu reprezentantii firmei cu cel putin 24 de ore inainte de a expira contractul. In cazul in care masina nu a mai fost inchiriata de altcineva, se va face un act additional de prelungire si se va plati pentru noua perioada de inchiriere. Reprezentantii firmei contractate stau la dispozitia clientilor pe toata perioada inchirierii, iar in cazul producerii unui accident rutier, primul pas este sa ii sunati pe acestia.

Leave a Reply