Tot ce trebuie sa stim despre marirea buzelor

Marirea buzelor este o procedura care vizeaza cresterea plinatatii buzelor tale. Acest lucru se realizeaza prin injectarea sau implantarea chirurgicala a diverse substante de umplutura dermica in buze, operatiuni care au menirea de a le infoia. Injectarea buzelor este adesea efectuata in clinici sau in spa-uri. Implantarea chirurgicala insa necesita o camera de operare sterila.

Iata care sunt materialele de umplutura dermice cel mai frecvent utilizate in augmentarea buzelor:
Colagen – o substanta injectabila naturala, care confera pielii sprijin. Se poate folosi si colagen bovin ca sursa obisnuita. Efectele dureaza pana la patru luni si trebuie sa fie repetate pentru a mentine aspectul dorit.
Geluri injectabile clare realizate din acid hialuronic, similar cu cel gasit in mod natural in corpul uman. Interventia are rezultate ce dureaza aproximativ trei luni, insa sunt si substante care au efect mai lung, chiar si o jumatate de an.
Substante de umplere injectabile realizate din microsfere pe baza de calciu in suspensie sub forma unui gel pe baza de apa. Ofera rezultate atat imediate, cat si extinse, deoarece stimuleaza productia de colagen si incurajeaza regenerarea tisulara.

Poate dura si pana la doi ani.

Injectarea de grasime proprie. O interventie fara niciun risc de respingere, dar cele mai multe grasimi sunt in cele din urma reabsorbite de catre organism. Tratamentele repetate sunt astfel necesare. Ofera rezultate mai de durata decat colagenul, dar poate avea efecte de alungire sau cicatrici si trebuie sa fie recoltate dintr-o alta parte a corpului pacientului.
Produse fabricate din tesuturi donate care in cele din urma devin integrate cu propriile tesuturi naturale ale pacientului. Nu sunt respinse de catre organism in general si produc un efect maleabil, natural.

Material injectabil cutanat de implant realizat din pielea pacientului. Zero risc de respingere.
Tesut donat, realizat din tesutul conjunctiv alb dens, care sustine structura corpului. Poate fi folosit ca material injectabil sau intr-un implant chirurgical.
Implanturi permanente, sintetice, chirurgicale care au un mic risc de respingere de catre organism, desi acestea sunt, in general, bine tolerate.

Implanturi saline gonflabile, umplute cu ser fiziologic ca si cele mamare. Prezinta un risc de rupere, cu toate ca dupa o perioada mai lunga de timp, probabil, vor trebui in cele din urma inlocuite.
Intinerirea buzelor cu laser – nu este o procedura de augmentare in sine, dar poate furniza o ridicare si efect de netezire a buzelor prin strangerea colagenului care sta la baza acestora si le ofera sprijin.

Leave a Reply