Halele metalice, printre cele mai cautate in tara noastra

La construirea unei hale metalice se iau in considerare mai multi factori, de la cantitatile de precipitatii si pana la structura solului. Astfel, pentru o hala metalica produsa in Germania si adusa in Romania va fi foarte greu sa obtineti autorizatia de construire, aceasta fiind obligatorie. Astfel, structura metalica va trebui sa fie adaptata normelor in vigoare din Romania pentru a nu intampina dificultati de orice natura. Halele metalice sunt folosite de fermieri pentru depozitarea recoltei sau a utilajelor agricole. Este foarte important ca structura sa fie una rezistenta pentru a face fata intemperiilor. Fundatia este la fel de importanta ca si in cazul construirii unei case.

Cum va alegeti firma care sa va ajute? Simplu. Prin recomandari, acestea fiind foarte importante. Chiar daca firma nu este cunoscuta si nu a investit in publicitate, clientul ramane cel mai bun agent de marketing. Fermierii care doresc sa investeasca intr-o hala metalica trebuie sa verifice cu maxima atentie rezultatele lucrarii pentru a fi sigur ca merita toti banii investiti. Insa inainte de investi intr-o hala metalica puteti sa va uitati la un vecin care are asa ceva pentru a vedea daca merita sa va implicati in asa ceva. Nu va lasati pacaliti de cataloagele frumos colorate ori cu imagini 3D, deoarece realitatea nu corespunde cu ceea ce vedeti in imagini. Din imagini lipsesc detaliile importante: calitatea materialelor, detaliile de imbinare si montaj. Puteti sa fiti atenti si la promotiile firmelor care fac hale metalice. Unele firme va pot oferi mentenanta gratuita timp de doi ani, precum si diferite parteneriate sau oportunitati de dezvoltare a afacerii.

Firma sustine clientii

Firmele serioase care doresc sa fie cat mai aproape de nevoile clientilor mentin constant legatura cu acestia si fac chiar si vizite anuale pentru a vedea starea halei metalice livrate. Firmele isi sustin clientii in ideea de a-i ajuta sa se dezvolte si de a-si creste profitul si de a-l scuti de grija mentenantei si a altor probleme de care se pot ocupa cei de la firma. O structura metalica este mult mai avantajoasa fata de una clasica, din beton. Se face economie de material atat in ceea ce priveste fundatia cat si suprastructura, montajul se realizeaza in cel mai scurt timp, in sensul ca imbinarea subansamblelor se face cu ajutorul suruburilor pe santier. In cazul in care se doreste demontarea si reamplasarea, aceste lucruri nu implica costuri suplimentare. Rezista foarte mult in timp, iar costurile cu mentenanta sunt foarte mici. In ultimii ani, conceptul de hala pe structura metalica usoara a devenit din ce in ce mai popular in tara noastra si este foarte cautat printre clienti. Firmele care ofera un lucru de calitate se numara printre cele mai cautate.

Leave a Reply