Avantajele unui avocat online de a oferi sfaturi clientilor

Consultatiile on-line, indiferent de domeniu, au ajuns la mare cautare printre internauti datorita usurimii cu care vin raspunsurile. Profesionistii care ofera astfel de consultatii doresc sa isi faca reclama pentru a-si atrage cat mai multi clienti. Orice avocat devine celebru datorita cazurilor care le accepta. Cu cat clientul este o persoana cunoscuta, cu atat avocatul isi va capata notorietatea de care are nevoie pentru a se bucura de beneficiile muncii depuse. Presa are un rol foarte important in acest caz, avand in vedere ca ea este cea care promoveaza in mass-media cazurile celebre.

Fie ca este vorba de acuzatie de trafic de influenta, de crima cu premeditare ori furt sau delapidare, cu cat clientul este mai cunoscut, cu atat va fi mai promovat in mass-media. Avocatul este cel care ofera presei declaratii si de aici pana la a deveni cunoscut nu este decat un pas. Avocatii cunoscuti aleg sa ofere consultatii in mediul on-line pentru a se face cunoscuti. Un client aduce cu el si bani, iar asta inseamna, pe de o parte, profit pentru avocat penal si notorietate, iar de partea cealalta, castigarea procesului sau micsorarea pedepsei clientului, in functie de acuzatiile care i se aduc. In functie de caz si de gravitatea problemei, un avocat poate castiga si cateva mii sau chiar sute de mii de euro. Avocatii deveniti deja celebri nu mai accepta cazurile care nu au o miza prea mare si care nu-i ajuta sa-si creasca notorietatea. Cazurile cu impact mai mic sunt acceptate de avocatii tineri care doresc sa se afirme. Cu timpul, si pretentiile acestora vor creste.

Publicitatea, punctul de pornire

In orice domeniu, publicitatea are un rol determinant. Cu cat publicitatea este mai intense, cu atat si numarul clientilor sau al vanzarilor va creste simtitor. Insa publicitatea inseamna bani pe care va trebui sa ii investiti inainte de a castoga ceva. De aceea, avocatii aleg mediul on-line pentru a se promova. Intermedierea discutiei in mediul on-line intre avocat si client este o metoda la indemana tuturor celor care se descurca in manuirea calculatorului. Cu cat avocatul va fi mai convingator cu atat clientul va capata mai multa incredere in acesta si va accepta sa ii preia cazul. Avocatul trebuie sa aiba rabdare si putere de convingere in relatia cu clientul. Acestea sunt printre cele mai importante atu-uri pe care trebuie sa le aiba, dar si incredere in fortele proprii. Onorariul avocatilor se calculeaza in functie de complexitatea cazului, iar un proces poate dura si cativa ani. Probele la dosar sunt foarte importante, deoarece in baza acestora se stabileste verdictul si se construieste cazul. Cu cat acestea sunt mai concludente, cu atat procesul se va desfasura in cele mai bune conditii. Orice succes inseamna un onorariu mai mare pentru avocati.

Leave a Reply