Top 4 cele mai scumpe funeralii din lume

Funeraliile reprezinta momente de tristete. Oamenii aduc un ultim omagiu celui iubit. Unele persoane sunt atat de indragite incat familia va cheltui milioane de dolari pentru serviciile funerare.

Cand Elvis Presley a murit in 1977 s-a estimat ca familia a cheltuit aproape 25 000$ pentru inmormantarea sa. In realitate a fost vorba despre o suma mult mai mare. La inmormantare au venit atat de multi fani incat Jimmy Carter, presedintele SUA din acel moment a fost nevoit sa comande 300 de garzi nationale pentru mentinerea ordinii publice.

Au existat si alte funeralii la fel de generoase. Fostii lideri rusi Lenin si Stalin, liderul iugoslav Josip Broz Tito si Evita Peron Prima Doamna din Argentina au avut parte de servicii funerare la preturi exorbitante, iar ceremoniile lor de inmormantare au devenit evenimente internationale.

Pentru servicii funerare complete accesati http://funerare-rainbow-dorobantu.ro/servicii/ si aveti cele mai bune preturi pentru pachetele de inmormantare.

Iata cateva celebritati care au avut parte de cele mai costisitoare servicii funerare:

1. Alexandru cel Mare – 600 milioane $
A fost rege Macedon in Antichitate si a condus unul din cele mai mari imperii din lume, de la Marea Ionica pana la Muntii Himalaya. A fost de asemenea unul din cei mai buni comandanti militari si nu a pierdut niciodata vreo batalie. Cand a murit in anul 323 inainte de Hristos el a fost pus intr-un sicriu de aur si a fost transportat cu o trasura de aur cu 60 de cai. Poporul l-a insotit din Babilon pana in Macedonia.

2. Ronald Reagan – 400 milioane $
A fost presedintele SUA intre 1980 si 1988 si a murit in 2004. Costurile funeraliilor s-au majorat din cauza ca ziua inmormantarii sale a fost declarata o zi de doliu si piata de capital a fost inchisa in acea zi.

3. Kim Jong-II – 40 milioane $
A fost liderul suprem am Coreei de Nord din 1994 pana in 2011. Moartea sa a declansat o isterie in masa in randul poporului corean. Guvernul a cheltuit sume exorbitante pentru funeralii. In amintirea s-a a fost construita o statuie de 10 milioane $. Inca un milion de dolari s-a cheltuit pentru a aduce specialisti in imbalsamare din Rusia si pentru a cumpara un sicriu special din sticla. Conservarea corpului pare sa coste in jur de 2.5 milioane $ pe an.

4. John F. Kennedy – 15 milioane $
A fost unul din cei mai iubiti presedinti din istoria SUA si a fost asasinat in 1963, un moment care a socat intreaga lume. Locul de inmormantare de la Cimitirul National Arlington a costat 13 milioane $.

Apelati la firmele specializate de pompe funebre din Bucuresti si consultati ofertele de inmormantare.

Leave a Reply