Calculatoarele second hand – Produse de incredere

black-desktop-computer1Produsele second hand pot fi si ele destul de bune atunci cand ne aflam in imposibilitatea cumpararii unora noi. Insa, atunci cand cumperi produse second hand, trebuie sa tii cont de aspectele care te vor avantaja. Cand cumperi un produs, nu trebuie neaparat sa te uiti numai la pretul acestuia si ci la functiile pe care acesta le indeplineste si la dotarile sale. Si asta sta in picioare, mai ales atunci cand vine vorba despre achizitionarea de calculatoare second hand, deoarece stim cu totii ca un calculator second hand, chiar daca este destul de ieftin, poate avea unele defectiuni care vor duce la stricarea lui intr-un timp foarte scurt. De aceea, mereu cand dorim sa cumparam un calculator la mana a doua, trebuie sa ii facem acestuia o proba pentru a putea vedea la ce parametrii functioneaza.

Este de preferat ca atunci cand doresti sa cumperi calculatoare second hand sa ai cu tine pe cineva priceput in domeniul IT, pentru ca acesta o sa isi dea seama imediat daca este ceva in neregula cu calculatoarele respective. De asemenea, mai este indicat sa incercati sa evitati site-urile de anunturi gratuite atunci cand doriti sa cumparati calculatoare second hand, pentru ca de acolo nu stiti niciodata ce cumparati. Si cu siguranta, nimeni nu vrea sa vanda un obiect cum este calculatorul, daca acesta functioneaza foarte bine.

Este recomandat, ca atunci cand doriti sa achizitionati calculatoare second hand, sa cautati un magazin de specialitate precum https://www.calculatoare-second-hand.biz, chiar unul cu renume in tara noastra, daca se poate. Probabil in acest magazin de specialitate, preturile calculatoarelor second hand vor fi putin mai mari, insa avantajul este ca veti beneficia de un certificat de garantie, care reprezinta asigurarea voastra in cazul in care produsul se va strica. Despre aceste magazine de specialitate putem spune ca s-au inmultit in zilele noastre, datorita cererilor mari de calculatoare second hand. Cererile de calculatoare second hand au crescut semnificativ datorita faptului ca cele noi sunt gasite la preturi destul de mari si majoritatea oamenilor nu si le permit.

Insa, atunci cand doriti sa cumparati calculatoare second hand trebuie sa fiti destul de atenti la componentele cu care acestea sunt dotate. Printre cele mai importante componente se numara procesorul, hard disk- ul, memoria interna (RAM) si bineinteles placa video. Despre procesor stim cu totii ca este creierul unui calculator, iar cu cat este mai mare, cu atat calculatorul va gandi mai repede. Hard disk-ul reprezinta inima calculatorului, asa ca si marimea acestuia este destul de importanta, iar cu cat aceasta este mai mare, cu atat vom putea stoca pe el mai multe fisiere. La fel si memoria interna si placa video sunt destul de importante si nu trebuie tratate ca niste simple detalii, asa ca trebuie sa fim foarte atenti si la marimea acestora, pentru a putea beneficia de un calculator second hand bun.

Leave a Reply