Haine femei – ce cumparam si nu purtam aproape niciodata?

1. Haine disponibile la reduceri semnificative
Poate parea ironic, dar tindem sa cumparam haine fiind sub impulsul unui pret extrem de mic, dar de fapt ajungem sa nu purtam acele piese aproape deloc. Este pur si simplu o risipa de bani. Un sacou redus de la 200 lei la 80 lei reprezinta o pierdere de 80 lei daca nu-l veti purta nicioadata, nu vi se potriveste bine sau nu va simtiti bine purtandu-l. Cunosc o femeie care si-a cumparati 4 perechi de pantofi la reducere si toate cu un numar mai mic. Ea si-a justificat alegerea amintind de discountul substantial de care a beneficiat, recunoscand ca, aflata in frenezia cumaparaturilor, a trecut cu vederea faptul ca pantofii erau cu o marime mai mica decat ar fi avut nevoie. Iata o experienta destul de frustranta.

Este indicat sa intelegeti cum functioneaza discounturile substantiale, sa vedeti daca reducerile respective sunt reale si sa va ganditi intotdeauna ca va cumparati haine ca sa le purtati (chiar si la ocazii speciale). Din acest punct de vedere, as putea spune ca a face cumparaturi online este un lucru mult mai benefic decat a cumpara direct dintr-un magazin clasic.

Atunci cand cumparam haine online, puteti face usor comparatii de preturi intre diverse piese si chiar intre magazine (chiar si acelasi produs aflat in oferta mai multor magazine). Putem avea un istoric asupra modului in care pretul fluctueaza. De exemplu, puteti vedea azi o rochie la un anumit pret iar daca va inscrieti la newsletter sau pentru “anunta-ma cand scade pretul” veti putea avea ocazia sa achizitionati acea piesa la reducere. Aceasta este o alegere isteata, avand in vedere ca mai intai ati vazut rochia, ati ajuns la concluzia ca vi se potriveste fizic si ca stil, iar mai apoi ati observat reducerea.

2. Haine care nu se potrivesc cu personalitatea noastra. De prea multe ori tindem sa cumparam haine care nu se potrivesc cu personalitatea noastra, de aceea atunci cand ne aflam la cumparaturi ar trebui sa ne gandim cum va arata un anumit articol pe noi, daca ne reprezinta ca si personalitate si daca ne face sa ne simtiti bine in pielea noastra. E important sa stiti ce se potriveste personalitatii dumneavoastra unice.

3. Haine cumparate in graba si care nu se potrivesc deloc cu restul garderobei dumneavostra. Ca femei, ar trebui sa adoptam o viziune strategica asupra garderobei noastre atunci cand vrem sa o imbogatim cu articole noi. Raspundeti la aceste intrebari:
– Haina aceasta se potriveste cu restul articolelor din garderoba mea?
– Mi se potriveste? (nu doar fizic, dar si ca stil de viata si personalitate)
– Imi sta bine cu aceasta haina?

Cunoscand aceste lucruri va fi mult mai usor sa alegeti haine noi pentru garderoba dumneavoastra. Ce articole de pe haine femei se potrivesc perfect cu personalitatea si stilul dumneavostra de viata?

Leave a Reply