Publicitatea si dincolo de ea

Trebuie sa stiti cum sa concepti un slogan bun pentru compania dumneavoastra. Pentru un slogan bun, tebuie sa intelegem insa ce inseamna acest produs publicitar. Sau, ca sa fim mai exacti, trebuie sa stim ce ar trebui el sa faca. Un slogan este descris mai degraba ca o fraza-cheie, fiind folosit des in publicitate, sintetizand, cum se spune, poanta unui banc.
Acesta nu trebuie sa se indeperteze de la seriozitatea mesajului se de la ceea ce poate el oferi produsului sau serviciului pe care doriti sa-l promovati.

Un slogan, insa, nu este un banc sau o gluma, prin urmare, nu e ceva ce trebuie tratat cu superficialitate.
Cum sa scriem un brief creativ

Un brief creativ este baza oricarei campanii de marketing si publicitate. Este acea asa-zisa “harta a comorii” pe care o urmeaza creatorii in publicitate, care le spune de unde sa inceapa pentru a sapa dupa ideile geniale. Sau, cel putin, ar putea, daca acesta este scris suficient de bine.

Un bun brief creativ este greu sa vina de la sine. O combinatie de termene stranse, obiceiuri proaste, poate chiar lene si necunoastere au facut ca acest brief sa devina partea esentiala in multe agentii de publicitate. Insa, atunci cand el este facut bine, acesta poate aduce numeroase beneficii.

Leave a Reply