Cum personalizam un tricou in functie de persoana

Ca toate celelalte obiecte care pot fi personalizate, cum ar fi autovehiculul, telefonul mobil si husa sau carcasa acestuia, si articolele vestimentare pot sa fie personalizate, fiind pe diverse tipuri, marimi, caracteristici si oferind diverse posibilitati de a alege exact ce anume sa fie imprimat pe suprafata acestuia. In acest text vom incerca sa va prezentam succint cateva dintre cele mai importante avantaje in sensul tricoului personalizat, si cum puteti sa il adaptati in functie de persoana tinta careia vreti sa ii faceti surpriza.

tricou-chipesAstfel, in cazul in care persoana tinta este un barbat, trebuie sa luati in considerare mai multi factori in alegerea unui tricou personalizat, factori care tin de culori, de simboluri si alte detalii. Marimea este foarte importanta pentru un tricou personalizat, si trebuie sa fie principalul lucru dupa care ne orientam atunci cand cautam un tricou personalizat, pentru ca nu conteaza cat de bine poate sa arate tricoul daca persoana respectiva nu are cum sa il imbrace, este inutil, deci un cadou prost gandit. Alt lucru care trebuie sa il alegeti este culoarea, iar aici trebuie sa va orientati dupa preferintele persoanei tinta, pe care insa nu puteti sa o intrebati direct, ci ar trebui sa deduceti din cunostintele avute.

In cazul in care vreti sa ii cumparati un tricou personalizat unei femei, din nou, trebuie sa va ganditi la dimensiuni, mai ales in cazul acelor reprezentante ale sexului frumos care beneficiaza de un decolteu despre care am putea spune ca este mai degraba generos decat timid. Urmatorul pas este alegerea materialului din care sa fie confectionat tricoul, iar aici ar fi indicat sa investigam, in secret bineinteles, ce tipuri de materiale prefera acea femeie, fara a o intreba direct. Apoi urmeaza culoarea sau culorile tricoului, care trebuie sa fie in acord cu preferintele doamnei. Legat de culoare, nu mergeti pe asumptia ca toate prefera culori deschise cum ar fi rozul, rosul sau portocaliul, unele putand la fel de bine sa prefere nuante mai inchise, cum ar fi negrul, mai ales datorita capacitatii sale de a se asorta cu orice alt tip de culoare fara a parea ciudat.

In ceea ce priveste copiii, alegerea unui tricou personalizat poate parea putin mai facila, insa trebuie facuta cu rabdare si atentie la detalii. Mesajele text nu isi au rostul intr-un tricou pentru cei mici pentru ca nu ii intereseaza pe acestia un citat celebru, ci mai degraba am putea opta pentru o imagine cu un super-erou sau personaj cunoscut din desene animate.
In concluzie, alegerea unui tricou personalizat poate fi atat o distractie cat si o problema generatoare de dureri de cap, insa cu grija si cu rabdare puteti sa alegeti o combinatie de culori, personaje si imagini care sa se potriveasca oricui.

Leave a Reply