Cartierul nimanui

Cati dintre voi nu ati ramas blocati in lift? Sau de cate ori v-ati uitat cheile la servici si nu ati putut intra in casa? Azi va prezint un episod din serialul “Ce distractiv e sa stai pe strada”.

Aventura mea a inceput azi-dimineata cand m-am trezit cu pofta de viata si numai ce vorbisem cu vecinul meu Alex sa mergem sa bem o cafea. Las totul vraiste prin casa si dau o fuga pana la cafea. Rad, glumesc, toate bune si frumoase, fara sa anticipez ceea ce urma sa se intample.

Cand ma despart de vecinul meu, observ ca nu poate sa intre in bloc. Nu-i functiona cheia electronica de la interfon. Chiar faceam misto pe seama lui ca nu-i mergea interfonul si ca nu putea sa intre in bloc. Cand colo, eu eram intr-un rahat si mai mare. Renumita firma Renel intrerupsese nu stiu ce faza de curent si bagase in bezna tot cartierul. Chei de la bloc si de la casa aveam. Ce nu aveam era cacatul de cheie de la usa de servici pe unde trebuia sa intru la mine pe etaj.

Avand in vedere ca vecinii mei de pe palier erau plecati la munca si nu aveam la cine apela, sun iar pe vecinul meu sa ma ajute cu o lanterna. Si mai genial, in timp ce urcam scarile intr-o bezna totala, vecinul meu a pus la mobil pe difuzor melodia “Thriller” a lui Michael Jackson, ca sa fie atmosfera completa. Numai de asta nu aveam eu chef, insa nu puteam sa nu fac haz de necaz. Si cum anticipasem, usa era inchisa. Acum ia administratorul de unde nu-i!

Drept urmare, am stat ca boschetarul pe strazi aproape doua ore pana a revenit curentul, mort de foame si nespalat. Ah, da, si muream si de cald.

Ca o concluzie generala, pe baza celor intamplate si experimentate astazi, vreau sa transmit un mesaj celor de la Renel si celor care ne administreaza blocul: SUGETI PULA IN CEL MAI ORIGINAL MOD POSIBIL.

Leave a Reply