Manichiura cu risc

Sistemul de ventilatie al salonului trebuie sa furnizeze aer proaspat in timp ce elimina aerul vechi, plin de vapori. Flacarile deschise ale lumanarilor aprinse pot constitui un pericol de incendiu, in prezenta substantelor chimice. Taieturile mici, sangerande dobandite in timpul manichiurii va pot expune la hepatita sau infectia cu HIV, desi aceste riscuri sunt rare. Reactiile alergice la substantele chimice utilizate in proces, cum ar fi unghii acrilice sau adezivi, pot aparea in cazuri rare.

Curatenia tine departe cele mai multe riscuri pentru sanatatea din salon. Ca un client, trebuie sa va asigurati ca un salon urmeaza procedurile de curatare corecta si de dezinfectare inainte de a face o programare. Verificati daca salonul si manichiurista dumneavoastra sunt ambele licentiate si ca salonul a fost inspectat. Observati starea mainilor manichiuristei dumneavoastra. In cazul in care mainile ei prezinta urme de taieturi sau zgarieturi sau sunt murdare, parasiti salonul. Intreabati cum sunt curatate si dezinfectate instrumentele si aparatele cum ar fi caditele de picioare. Scaunul si cada de pedichiura ar trebui sa fie curatate intre clienti si instrumentele sterilizate cu lumina ultravioleta sau un proces de sterilizare la rece. Stergerea instrumentelor cu alcool sau peroxid de hidrogen este ineficienta.

Luati in considerare achizitionarea propriul set de instrumente pentru manichiura daca vizitati saloanele frecvent. Adresati-va manichiuristei dumneavoastra pentru a impinge inapoi cuticulele, mai degraba decat sa le taie, pentru a evita taieturile. Purtati unghii acrilice doar pentru perioade scurte de timp. Uzura pe termen lung poate provoca unghiilor subtierea si poate aparea o infectie. In mod similar, nu permiteti manichiuristei dumneavoastra sa fileze si sa subtieze suprafetele unghiilor pentru a aplica unghii acrilice. Adresati-va manichiuristei pentru a aplica creme, lotiuni si alte produse cu aplicatoare de unica folosinta. Daca contractati o infectie, raportati salonul si vizitati medicul dumneavoastra.

Leave a Reply