Camera copiilor

O fetita nu are nevoie de o alta papusa Elsa sau Cenusareasa. Ceea ce are ea nevoie este sa creada in strada. Elementele roz din arta zidurilor sunt perfecte atunci cand sunt asociate altor momente roz din camera, creand o poveste de culoare care energizeaza spatiul, altfel inselator si neutru. Contururile puternice in negru adauga o scanteie de capricios si edgy , iar intr-o zi clara si senina, chiar preia culoarea unui cer insorit.

Pop Art pentru accentuarea peretilor – Daca declaratiile artistice mici pur si simplu nu va inspira, lumineaza-ti bucataria cu o pictura murala pe un perete plin. Aceasta oda colorata poate fi comandata la artisti de strada pentru a decora un penthouse cu ceva neasteptat. Observand amestecul de graffiti si arta pop, vei putea numi lucrarea “graffiti rafinat”.

Accente subtile – Deci iti place cum arata, dar nu esti destul de sigur ca doresti sa-i dedici un perete intreg. Poti incerca inclusiv o masa laterala sa o impodobesti cu graffiti sau un singur scaun din camera pentru un aer rebel. Aceasta functioneaza foarte bine in spatii mai traditionale, unde arta de strada poate contrasta cu alte piese.

Leave a Reply