Machiajul perfect

Coresctorul este cunoscut ca fiind cel mai popular produs pentru a acoperi petele, cearcanele si roseata. O mica atingerea a unui anticearcan pe orice zona cu probleme iti da ocazia sa acoperi si sa elimini problema. Sfat: este intotdeauna cel mai bine sa aplici anticearcanul cu o perie mica, iar daca preferi sa folosesti degetele trebuie sa te asiguri ca sunt curate.
Blush-ul crema este una dintre cele mai simple produse de utilizat si ofera si suficienta culoare in obraji. Daca observi ca roseata pometilor dispare de-a lungul zilei, crema blush este un lucru perfect pentru a te retusa imediat. Vrei sa afli ceva si mai distractiv? Aplica aceeasi culoare si pe buze in loc de ruj.
Gloss-ul de buze este o modalitate foarte buna de a adauga culoare si stralucire buzelor, iar cea mai buna parte a utilizarii unui astfel de produs este ca nu prea mai ai nevoie sa te uiti in oglinda atunci cand il aplici. Cel mai important lucru, de retinut atunci cand pe lista de cumparaturi ai si luciul de buze, este sa tii cont de textura. De preferat ar fi sa alegi ceva care nu este prea lipicios, ca o briza usoara, care-ti cuprinde si hidrateaza buzele. Un gel cu textura ideala iti va oferi ceea ce cauti fara sa-tiproduca o gaura in portofel.

Leave a Reply