Cum sa obtii cea mai buna oferta pentru o casa

Cumpararea unei case nu este o decizie simplu de luat, iar pana te vezi cu cheile in mana trebuie sa treci printr-un proces care presupune o multime de munca. Iar poate cea mai dificila parte este asteptarea. De cele mai multe ori, veti sta doar cu mainile legate, asteptand ca altcineva implicat in tranzactie sa rezolve ceea ce are de facut. Deci, gasiti ceva placut de facut pentru a va ocupa timpul si a va distrage atentia in timp ce asteptati. Puteti sa va asigurati de calitatea cunostintelor pe care le-ati acumulat despre casa respectiva si a cercetarilor efectuate pentru ca procesul de finalizare sa mearga fara probleme.

Efectuati o inspectie amanuntita

O inspectie nu este absolut necesara, insa ar fi indicat de efectuat. Daca ati gasit o problema serioasa cu casa in timpul inspectiei, veti avea posibilitatea de a va retrage din afacere sau de a cere vanzatorului sa remedieze problema sau sa va plateasca pentru a o repara chiar dumneavoastra.

Inspectia daunatoarelor – este separata de inspectia casei si implica un specialist care sa va asigure ca noua locuinta nu are si locatari nepoftiti, precum insecte care distrug lemnul, rozatoare sau gandaci. Chiar si compania ipotecara va solicita ca aceasta posibila problema sa fie stabilita inainte de a incheierea tranzactiei.

Leave a Reply